Resultaten voor orthomoleculaire geneeskunde opleiding universiteit

orthomoleculaire geneeskunde opleiding universiteit
Simahealth praktijk voor voeding van lichaam en geest Kennismaking.
Na een periode van 10 jaar te hebben gestudeerd in California, Amerika, onder andere Psychologie ben ik naar terug naar Nederland gekomen. Aan de Universiteit in Leiden heb ik de Psychologie studie met succes afgerond. Hierna ben ik de HBO opleidingen Medische basis en Orthomoleculaire geneeskunde bij Ortho Linea gaan studeren en heb ik ook beide studies met succes afgerond. Ook heb ik de opleidingen Darmtherapie gericht op microbiologie, immuniteit, diagnostiek, therapie met voedingsleer, Orthomoleculaire Sportvoedingsconsulent en Orthomoleculair Gewichtsconsulent met succes afgerond.
Een nieuwe studie orthomoleculaire geneeskunde Leefstijl als medicijn.
Wat me ook bevalt is dat ik de hele opleiding in 1 jaar kan doen. Aan de universiteit van Wageningen bestaat alleen een fulltime studie voedingsleer van vier jaar. Dat is onmogelijk, naast mijn werk als huisarts. Ortho betekent juist of recht. Denk aan orthopedagogiek: de leer van de juiste opvoeding. Orthomoleculaire geneeskunde houdt in genezen mbv de juiste moleculen.
Over Desiree.
De kennis die ik in de opleiding Psycho Neuro Immunologie heb opgedaan sluit hier erg mooi bij aan. Alle lichaamssystemen en hun onderlinge verbinding worden in ogenschouw genomen. Een klacht staat nooit op zichzelf. De mens is een geheel. We hebben het ook over sociaal leven, familie, gevoel, emoties, werk, zingeving, enzovoorts. Dit komt bij het medische, fysieke, stuk en is minstens zo belangrijk. Naast de Lijfkracht-praktijk werk ik in Maastricht op de biologische markt, bij de groente en fruit hoe kan het ook anders. Ik hou van koken en pas elk recept makkelijk aan in een gezonde variant. Ik heb studie Psychologie afgerond aan de Universiteit Maastricht en gewerkt als sportinstructeur en studieadviseur. Mijn ouders hadden een bakkerij, daar heb ik de liefde voor ambacht meegekregen. Nu heb ik twee mooie zonen en loop ik graag grote rondes in binnen en buitenland. Op www.naturafoundation.nl vind u informatie over mijn meest recente opleidingen. Achtergrond en opleidingen.: Klinische Psycho Neuro Immunologie. Orthomoleculaire geneeskunde/ Nutritionele geneeskunde volgens kPNI.
Anja Gijsberts Orthomoleculair arts Over mij.
In 1996 studeerde ik af als arts aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Een jaar later startte ik met de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde verpleeghuisarts. Intussen heb ik 22 jaar ervaring in verschillende verpleeg en verzorgingshuizen. Mijn speciale aandachtsgebied is de ziekte van Parkinson. Door de jaren heen groeide mijn interesse voor de functionele geneeskunde en ik besloot me meer te richten op het zoeken naar de onderliggende oorzaken van chronische ziekten. Hiervoor heb ik verschillende aanvullende opleidingen/ cursussen gevolgd. rondde ik in 2017 de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer af. Arts functionele geneeskunde.
ORTHO LINEA Orthomoleculaire opl. ORTHO LINEA.
Door bij Ortho Linea de 4-jarige opleiding te volgen word je opgeleid tot een orthomoleculair therapeut of arts met een hoog kennisniveau dat voldoet aan de laatste eisen van de beroepsvereniging MBOG de Maatschappij ter Bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde. Vanaf 1 september 2018 laat de MBOG namelijk alleen nog aspirant-leden toe die een erkende 4-jarige HBO opleiding orthomoleculaire geneeskunde hebben gevolgd.
Wie ben ik?
Deze opleiding, in combinatie met mijn studie geneeskunde en mijn onderzoekservaring met geneesmiddelen, maakte voor mij de puzzel van mijn visie op ziekte en gezondheid compleet; een holistische visie op gezond worden en gezond blijven door maximaal gebruik te maken van de herstellende krachten van ons lichaam en onze geest. Klik hier voor meer informatie over Orthomoleculaire Geneeskunde.
Over mijzelf Orthovisie.
In 1983 studeerde ik af als arts aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna heb ik als huisarts en als consultatiebureau-arts gewerkt tot ik problemen kreeg met mijn gezondheid en daardoor tot mijn verdriet niet meer kon werken. De gangbare geneeskunde had mij weinig meer te bieden dan ermee te leren leven. Daar kon ik mij niet bij neerleggen en ik bezocht veel anders werkende artsen en therapeuten op zoek naar oplossingen. Uiteindelijk werd mij vanuit de orthomoleculaire geneeskunde het gereedschap aangereikt weer fit te worden en te blijven. In het intensief bezig zijn met kunst en het volgen van kunstzinnige therapie vond ik verdere heling. Ik besloot een orthomoleculaire opleiding te volgen en een praktijk als orthomoleculair arts te beginnen.
Mastertitel in de oer-diëtetiek met de Spaanse slag Vereniging tegen de Kwakzalverij.
Door: Broer Scholtens Geplaatst: 16 dec 2013 Laatste Wijziging: 8 feb 2017. Een misleidende formulering voor iemand met een opleiding Voeding Diëtetiek aan een hogeschool. Heinen is niet te vinden in het BIG-register. Het register waarnaar ze verwijst, is een vinding van de alternatieve sector zelf. Het is een vrijwillig register voor beroepsgroepen als ergotherapeuten, diëtisten, huidtherapeuten, logopedisten, oefentherapeuten Cesar en Mensendieck en podotherapeuten en heeft niets van doen met het officiële BIG-registerpredikaat. Heinen, gevraagd om haar BIG-nummer, weigert te antwoorden. Ze heeft na haar diëtiste-opleiding enkele cursussen gevolgd: orthomoleculaire geneeskunde, klinische Psycho Neuro Immunologie en Neuro Linguistisch Programmeren NLP.

Contacteer ons