Zoeken naar opleiding natuurgeneeskundig therapeut

opleiding natuurgeneeskundig therapeut

Natuurgeneeskundig therapeut Natuurgeneeskundig therapeut. Cursus Intuitieve Ontwikkeling en Magnetiseren Cursus Intuitieve Ontwikkeling en Magnetiseren. Alles over magnetiseren. Alles over magnetiseren. Alles over magnetiseren Alles over magnetiseren. Skepsis Skepsis ook ff trappen. Forum Paranormaal Spiritueel. Forum Paranormaal Spiritueel. Spiritueel ondernemers netwerk Spiritueel ondernemers netwerk. Hermine Schoneveld Hermine Schoneveld. Alles over homeopathie. Alles over homeopathie. Acupunctuur Tilburg Acupunctuur Tilburg. Vissers van Schie Y.P.M. Vissers van Schie, monster. Schans Saskia v.d. Schans Praktijk voor Acupunctuur s-Gravenzande. Eefje Verschuren Regina Schaap therapie. Kruiden cursus en opleiding.

Al 30 jaar een begrip voor kwaliteit! Ons opleidingsinstituut is erkend door de Vlaamse regering en VDAB. Erkend door het Paritair Comité van de Gezondheid van de Federale Overheid. Geaccrediteerd door CPION Nederland. Beroepsvereniging BBNa erkend door de Raad van State.
Marja Hevel MYO-VARIX.
Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut. Wie ik ben. Graag stel ik me aan u voor.: Mijn naam is Marja Hevel-Verschuur, ik ben getrouwd en heb twee zonen. Ik ben geboren in Ederveen, en ik woon er nog steeds. Ik ben in 1999 gaan studeren. Eerst heb ik de opleiding Sport massage gedaan bij het NGS.
NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT Apeiron-Vitaal Venlo.
OPLEIDING TOT NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT. GEZOCHT: Enthousiaste, leergierige personen die in één cursusjaar een brede, prachtige Natuurgeneeskundige basis willen leggen! Maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking met Herman Gommans. Bel of mail: M: 06 48 25 46 50 info@apeiron-vitaal.nl. 2-JARIGE BASISOPLEIDING MET DIPLOMA: NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT.
Silverlinde Silverlinde al 20 jaar het opleidingsinstituut voor Veterinaire Natuurgeneeskunde.
Nu nog starten met leerjaar 1? Door middel van een paar intensievere aanvangsweken is het mogelijk om in december. Een introductie van onze opleiding. Silverlinde al 20 jaar het opleidingsinstituut voor Veterinaire Natuurgeneeskunde. Welke opleidingen biedt Silverlinde aan? 3-jarige basisopleiding Natuurgeneeskundig diertherapeut.
Opleiding Totaal Balans.
Waarbij het testen van ziektebeelden, de behandeling ervan en de ondersteuning via natuurlijke preparaten centraal staat. Door deze aanpak is dit jaar onontbeerlijk voor elke aankomende Totaalbalans therapeut en vormt het een ideale afsluiting voor onze opleiding. De volgende onderwerpen komen o.a.
Opleidingen Praktijk Marlie Houben Natuurgeneeskunde en Diëtetiek.
In juni 1994 heb ik de Hogeschool Voor Natuurgeneeskunde te Arnhem HVNA mijn diploma behaald. Dit is en 5 jarige HBO beroepsopleiding tot natuurgeneeskundig therapeut. Orthomoleculair PNI therapeut. In januari 2001 volgde het diploma Orthomoleculair Therapeut volgens Psycho Neuro Immunologie bij Van Nature / Bonusan. De opleiding tot Nieuwetijd Kindercoach heb ik in maart 2014 afgerond bij Ashana Holistic Educatie in Tegelen.
Opleiding Natuurgeneeskunde Gopala.
De manier van lesgeven is persoonlijk en uniek. Mijn visie op het therapeut zijn is dat je geen goede therapeut kunt zijn als je jezelf niet kent. Je kwaliteiten, maar ook je beperkingen. Daarom wordt er ook veel aandacht besteed aan bewustzijnsbevorderende oefeningen, waardoor je deze cursus ook kunt gebruiken voor persoonlijke groei. Tijd en plaats.: Voor 2019 ligt in de planning deze opleiding in Frankrijk te geven in modules van 5 dagen.

Contacteer ons