Meer resultaten voor masseur opleiding hbo

masseur opleiding hbo
Nijmegen: masseur Astrid Engels.
In 1995 heb ik de universitaire opleiding klinische psychologie afgerond en daarna heb ik een aantal jaren als trainer gewerkt. Maar ik merkte dat ik een andere kant op wilde, waarbij voelen in plaats van praten centraal staat. Toen ik zelf in contact kwam met de positieve effecten van massagetherapie, heb ik verschillende opleidingen tot lichaamsgericht therapeut gevolgd, te weten de HBO-opleidingen tot massage en shiatsutherapeut en de opleidingen Sivas Acupunctuur en Sivas Auriculo.
CVO HIK Zoek een Opleiding.
Ik zoek een opleiding. Even Geduld, Opleidingstructuur wordt opgebouwd. hier komt uitleg over die onderwijsType. Even Geduld, StudieGebied wordt opgebouwd. Specifiek voor Centrum. Specifiek voor Vestiging. Programmatie weldra ter beschikking. Eerste bijeenkomst: om. LT Didactisch Materiaal.: Meer info op VDAB.be.
Beroepsopleiding Shiatsu Massage Opleiding.
Talloze vormen van energie Qi doen het lichaam bewegen, geven vorm aan het lichaam en zorgen voor allerlei functies. Voor de masseur is de buitenkant van deze Qi-stroom bereikbaar. Door met massage te werken op de buitenkant van het lichaam kan de binnenkant worden benvloed. De kennis van de energetische structuur wordt in de opleiding ondersteund door enige kennis van de westerse anatomie.
opleiding energetisch therapeut opleiding kindercoach opleiding masseur hbo.
opleiding energetisch therapeut opleiding kindercoach opleiding masseur hbo. Naast het behalen van het diploma HBO Massage Therapeut is het ook mogelijk om tijdens de opleiding je diploma te behalen voor NGS Wellness Masseur of het NGS Sportmasseur diploma. opleiding energetisch therapeut opleiding kindercoach opleiding masseur hbo.
Zen shiatsu Opleiding.
Via een tweedejaars student aan de opleiding kwam ik in aanraking met shiatsu. Na mijn studie en werk in de journalistiek een compleet nieuwe weg, maar toen ik de dojo binnenkwam en Joyce en Egon ontmoette voelde ik me direct thuis.
Vind een opleiding VDAB.
Vind een opleiding. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriƫntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB.
Horizon Massage Opleidingen / Opleider / Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen KTNO.
HBO Energetisch Kindermassage Therapeut Vakopleiding HBO. HSP massage en de chakra's' Module HBO. Haptische Bekkenmassage Module HBO. Haptische Lichaamsmassage Module HBO. Holistic Pulsing 1 Module HBO. Holistic Pulsing 2 Module HBO. Hot Stone Massage Module MBO. Jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur Vakopleiding HBO.
Massage.
Stervensbegeleiding en rouwverwerking bij dieren. Terug naar je natuur. Anderen zochten ook. Opleiding Health coach. Opleiding Systemisch werken. Opleiding tot coach. Personal coach opleiding. Werken met kinderen. Home Privacy Statement Disclaimer Sitemap Studentenportaal Beoordeling door klanten: 45, / 5 74 beoordelingen.

Contacteer ons