Resultaten voor energetische geneeswijze

energetische geneeswijze
Energetische Healing met AUNDA healing is Een alternatieve geneeswijze voor lichaam, ziel en geest Chequechange.
Energetische Healing met AUNDA healing is Een alternatieve geneeswijze voor lichaam, ziel en geest. november 12, 2016 Elise Een reactie plaatsen. AUNDA healing is een energetische healing methode die kan helpen mensen met gezondheidsproblemen en diverse andere problemen. Energetische Healing is een oeroude helende methode die op grote schaal wordt gebruikt voor vele natuurlijke volkeren.
Informatie, Energetische geneeswijzen, acupunctuur.
Gebruik makend van mijn gevoeligheid tot het voelen van de energiestromen ontwikkelde ik nieuwe technieken, die meer vruchten afwierpen; zo ontstond een nieuwe manier van werken zowel in het opsporen als het behandelen van energetische verstoringen. Na de acupunctuuropleiding ontdekte ik dat acupunctuur en shiatsu aan elkaar gekoppeld een nog krachtiger werking konden hebben.
Eufom Acupunctuur: wat waarom.
Acupunctuur: wat waarom. Acupunctuur is een geneeswijze die ongeveer 3500 jaar geleden haar oorsprong kende in China. De oorspronkelijke naam was Zhenjiu wat acupunctuur en moxa betekent. De term acupunctuur is afgeleid van de Latijnse woorden acus naald en punctura steek. Moxa wijst op het opwarmen van punten of zones op de huid. Zhenjiu vormt een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het doel van acupunctuur en moxa is ziektes genezen en voorkomen. Het is een energetische geneeskunde waarbij gestreefd wordt naar evenwicht tussen Yin en Yang.
bol.com Werken met energetische geneeskunde, Donna Eden 9789401300162 Boeken.
Werken met energetische geneeskunde is een geactualiseerde uitgave van het boek Handboek energie en gezondheid. Een praktisch boek dat in woord en beeld laat zien hoe je je lichaamseigen energie kunt gebruiken om fysiek, psychologisch en spiritueel gezond te houden.
Energetische geneeskunde.
Energie afkomstig van diegene die gestorven zijn en waarvan de energetische codes of onstoffelijke energieën zich nog om ons heen kunnen bevinden. On-stoffelijke energie kan ook van onze gidsen of engelen zijn. Energetisch geneeskunde in het westen heeft zich nauwelijks beziggehouden met energetische geneeskracht.
Energetische Therapie Verbond Van Energetisch Therapeuten.
Deze energetische aspecten maken deel uit van een energetische anatomie, de opbouw van het energetische lichaam. Dit is de basis van het vakgebied van een energetisch therapeut. Onze energetisch therapeut kan de cliënt helpen om een bewustzijnsverandering op gang te brengen.
Wat is Energy Medicine of Energetische Therapie en Eden Energy Medicine? DE LELIEBOOM.
EDEN ENERGY MEDICINE IS GOED VOOR IEDEREEN EN ER IS GEEN ENKELE CONTRA-INDICATIE OM TECHNIEKEN OF OEFENINGEN TOE TE PASSEN OP GELIJK WELK MOMENT VAN DE DAG OF GELIJK WELK MOMENT IN JE LEVEN! Leer Eden Energy Medicine! Wil je je verdiepen in Eden Energy Medicine dan beveel ik je volgende boeken van harte aan. Energetische Geneeswijze Donna Eden David Feinstein.
Marion Roost: Centrum voor Energetische Geneeskunde.
Wie ben ik. Centrum voor Energetische Geneeskunde. Roost, arts niet praktizerend. Tel: 077 373 77 43. Maandag tot en met donderdag van 0900: uur tot 1800: uur, alleen na telefonische afspraak. U kunt ook een bericht naar ons versturen via e-mail.

Contacteer ons