Op zoek naar cursus energetische massage?

cursus energetische massage
Holistisch Energetische Massage.
De cursus Holistisch Energetische Massage is voor iedereen die deze schitterende massagevorm wil leren kennen en toe wil gaan passen. De cursus Holistisch Energetische Massage is geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen.: Inschrijfkosten 2500, Inschrijfkosten worden in mindering gebracht op cursusgeld.
Opleiding Energetisch Therapeut Bedrijfsbeheer.
Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt. Snel een waardevol diploma behalen. Het voordeligste lesgeld van Benelux. pleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven. Ontdek ook onze cursussen. Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen. Massagetherapeut specialisatie energetisch werk. Vaardigheden en skills. De kern van energetische blokkades die stress en vermoeidheid veroorzaken of mentale problemen opleveren opsporen.
ALLROUND energetisch masseur MOOD massage opleidingen.
We gaan uit van de visie dat alle aspecten van een mens op fysiek, mentaal of emotioneel niveau samen een geheel vormen. Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie verstoord is en de energetische massages zijn er op gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen. Als bovenstaande je aanspreekt en je interesse heeft gewekt, je altijd al hebt willen leren masseren en je misschien een eigen praktijk wilt beginnen, dan is deze opleiding iets voor jou! Voor iedereen die zijn of haar kennis en vaardigheden wil verbreden of verdiepen, voor omscholing en reïntegratie. De opbouw van de opleiding. Als allround energetisch masseur kun jij je op diverse werkgebieden begeven. Door het gevarieerde lesprogramma krijg je beter inzicht en verdieping in je eigen kunnen en massage technieken.
Malva Opleiding Nederland.
Cursus 10 januari 7 maart 2019. Een 5-daagse cursus waarin je fantastische energetische Malvabehandelingen leert die je direct kunt toepassen in jouw praktijk. Geschikt voor reeds werkzame therapeuten en kindercoaches die praktische en effectieve energetische behandelingen willen bijleren. Kruidenkracht mét unieke Kruidenwaaier 27 februari 3 april 2019.
Practioner Traditionele Thaise Massage opleiding YinYang Balance.
TTTM is een onderdeel van de Thaise geneeskunde en heeft een medische en spirituele traditie. TTTM is zoals de Chinese Tuina en de Japanse Shiatsu een energetische massage waarbij de intense verbondenheid van lichaam en geest belangrijk is om energetische blokkades op te zoeken en op te heffen. TTTM werkt op energiepunten en volgt de energiebanen. Het vrij maken van stagnerende energieën verlicht de pijn, vermindert de stress en heft allerhande spanningen op. In deze cursus leert u hoe een traditionele basis behandeling moet uitvoeren via een combinatie van rustige bewegingen.Het ritmisch drukken op acupunctuurpunten en het uitvoeren van diepe stretch oefeningen die vloeiend in elkaar moeten overgaan om een diep helend meditatief effect te hebben.
Opleidingsaanbod Massage Therapieën Wellness Academie.
Shiatsu cyclus I B. De cursus shiatsu therapie 1B is het vervolg op de cursus shiatsu therapie 1A. Je gaat je verder verdiepen in de helende werking van Shiatsu. Ontdek via spiertesten de ware aard van klachten. Help mensen inzicht te krijgen in zichzelf en hun gezondheid te bevorderen. Bied sporters en actieve mensen hulp bij het versterken van zowel hun spieren als hun totale lichamelijke en mentale gesteldheid. Sportmassage voor gevorderden. Leer om sporters nog beter te begeleiden bij het vergroten van hun prestaties: met sporttaping, medical taping, pijnbestrijding en EHSO. Stoelmassage is een korte Japanse drukpuntmassage op een ergonomische stoel ter preventie en reductie van spanningen in het lichaam. Sveltessa afslankingsmassage; stevige massagetechnieken en cuppingmassage voor een kledingmaatje minder en meer energie. Thaise voet onderbeenmassage. Thaise voet en onderbeenmassages zijn ontspannende en energetische massages gericht op de mens in zijn geheel. Therapeutische hot stone massage.
Leren masseren Destelbergen en Heusden.
Bij Massagacentrum De Krachtbron ontvangen wij u graag voor een heerlijke ontspanningsmassage, een diepgaande sportmassage of voor onze helende energetische massage. Wij zijn gespecialiseerd in diepgaande massages voor harde en pijnlijke spieren. Met onze buikmassage verlichten we klachten als brandend maagzuur en bevorderen we de darmwerking. Voor koppels hebben we een relaxerende duo massage om samen in dezelfde ruimte te genieten van een heerlijke ontspanningsmassage. Bedrijven kunnen vrijblijvend een offerte voor stoelmassage aanvragen. Massage cursus volgen.
Opleiding Energetisch Therapeut klassikaal bij Sonnevelt.
Een therapeut kan bijvoorbeeld cliënten begeleiden die hooggevoelig zijn of mensen leren hoe ze hun energetische kwaliteiten kunnen hanteren. Wie zijn mijn medestudenten? De opleiding Energetisch Therapeut wordt gevolgd door mensen die van energetische therapie hun beroep willen maken en professionals die hun bestaande praktijk willen uitbreiden met nieuwe vaardigheden.

Contacteer ons