Meer resultaten voor cursus energetische massage

cursus energetische massage
Massage workshop bij Dharma-Lotus in Breda of Wolfheze.
In plaats van een langdurige cursus bieden we losstaande workshops aan, steeds met een ander thema gebaseerd op het energetische systeem van de mens. Een onderwerp zou kunnen zijn.: Je kunt aan 1 workshop meedoen of aan meerdere, maar elke workshop is een afgerond geheel. De workshop is toegankelijk voor ervaren en onervaren mensen, koppels en individuen. Video de energetische Sweda massage.
Chi Nei Tsang Energetische orgaanmassage Kaizendo Shiatsu Academie.
Chi Nei Tsang is een energetische vorm van orgaanmassage die haar wortels heeft in het Taoïstische China. Het betekent letterlijk het bewerken van de energie van de organen. Het is een krachtige, eenvoudige methode die blokkades en spanningen in het buikgebied en van daaruit het hele lichaam op een directe, diepe en zachte manier terug vrijmaakt. Het stimuleert de zelfhelende kracht van het lichaam en helpt om terug gezond te worden en te blijven. Chi Nei Tsang ontgift, brengt emotionele balans en bevordert het lichaamsbewustzijn. Chi nei Tsang is een krachtige helingmethode op zich die tegelijkertijd ook heel aanvullend is bij andere vormen van massage, bij shiatsu, voetreflexologie.,
Energetische Orgaan Massage Chi Nei Tsang Opleiding Syntra West.
Energetische Orgaan Massage Chi Nei Tsang. Chi Nei Tsang is een energetische vorm van orgaanmassage die haar wortels heeft in het Taoïstische China. Het betekent letterlijk het bewerken van de energie van de organen. Het is een krachtige, eenvoudige methode die blokkades en spanningen in het hele lichaam oplost door op een diepgaande manier het buikgebied te masseren. Het stimuleert de zelfhelende kracht van het lichaam en helpt terug gezond te worden en te blijven. Chi Nei Tsang is een krachtige helingmethode op zich en tegelijkertijd ook heel aanvullend bij andere vormen van massage, bij shiatsu, voetreflexologie., In deze praktijkgerichte cursus leer je basistechnieken uit de Chi Nei Tsang aangevuld met viscerale technieken, Tao meditaties en oefeningen.
Welkom l'Art' l'AnnimA' 9140 Temse.
Alles om je op weg te helpen naar je ware essentie, je stralende Zelf oftewel een Happy AnnimA. Mijn aanbod om jou opnieuw te laten stralen. Healing: Energetische therapiëen. Chakratherapie: Healing reading. Healing op afstand. Kristaltherapie en edelsteenwater. Massage: Holistische therapieën Tuina.
opleiding energetisch therapeut energetisch therapeut cursus energetische massage.
Holistisch Energetische Massage. De cursus Holistisch Energetische Massage is voor iedereen die deze schitterende massagevorm wil leren kennen en toe wil gaan passen. De cursus Holistisch Energetische Massage is geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen: Inschrijfkosten 2500, Inschrijfkosten worden in mindering gebracht op cursusgeld.
Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut Bianca van Boven Ontdek je kracht NU Vught.
Regelmatig geeft ontdekjekracht.nu workshops op het gebied van spirituele en persoonlijke ontwikkeling, paranormale avonden en lezingen. Wil je op de hoogte gehouden worden van het aanbod stuur dan een e-mail naar bianca@ontdekjekracht.nu. Kom in je kracht. Energetische cursus voor beginners.
Cursus Energetisch therapeut Thuiscursus.NL.
Cursus Energetisch therapeut. Cursus Energetisch therapeut. February 17, 2014. By: benjamin ruyters. Jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van alternatieve en energetische therapieën. Jezelf van thuis uit en op eigen tempo ontwikkelen tot deskundig energetisch therapeut. Alle kennis en technieken leren om een nieuwe carrière te lanceren in de energetische geneeskunde.
opleiding energetisch therapeut opleiding voetreflexologie energetische massage opleiding.
Tijdens de cursus Energetische Massage leer je hoe je een volledige energetische massage kan geven zodat je zelfstandig aan de slag kan. Je leert verschillende massage technieken maar er wordt vooral ook stil gestaan bij de energetische en intuïtieve kant van masseren.

Contacteer ons