Meer resultaten voor energetisch therapeut

energetisch therapeut
Energetisch therapeut energetische therapie VindeenTherapeut.be.
Geslacht therapeut alle. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Groepsbegeleiding in het bedrijf. In de therapiepraktijk. Therapie aan huis. Therapie over het internet. Therapie via chat. Therapie via e-mail. Therapie via skype. Therapie via telefoon gsm. Bereikbaar met openbaar vervoer.
De Wilde Roos holistische therapie Aura Chakra.
Zij kennen het belang van eigen balans en gezondheid voordat ze een ander kunnen helen. Zij beseffen dat ze zuivere kanalen zijn voor hogere energieën en werken los van egobelangen. Energetische of holistische therapeuten/coaches werken vanuit een holistische visie. Dat wil zeggen dat we de mens zien als een geheel van mentaal, emotioneel en fysiek niveau.
Inloggen.
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte. Het topic of board dat je zoekt bestaat niet of je beschikt over onvoldoende rechten om het te bekijken. Log hieronder in of klik op deze link om jezelf te registreren op Spiritueel Agenda.
Home Hetta Energetisch Therapeut.
Een moeilijke tijd in je leven, patronen waar je in vast zit, lichamelijke klachten. Er is veel wat er voor kan zorgen dat je tijdelijk of langer niet lekker in je vel zit. Energetische therapie kan helpen bij het laten afnemen of verdwijnen van emotionele en lichamelijke klachten.
Holistische Coaching Massagepraktijk Sawadi Massages Kruibeke Inforegio.be.
Nadien ga je zelf aan de slag met de verkregen informatie en krijgt jouw leven een nieuwe wending! Vergeet morgen, geniet nu! Anne Elisabeth is een erkend BMF Energetisch Therapeut en kijkt er alvast naar uit jou te mogen begroeten in de Holistische Coaching Massagepraktijk.
Energetische therapie MIRANDA STOKMANS.
Als je er zelf of met behulp van de mensen in je eigen omgeving niet meer uit komt, en je bent op zoek naar professionele hulp, dan kun je hier lezen of energetische therapie bij jou zou kunnen passen. Als energetisch therapeut lever ik maatwerk.
Communiceren met Dieren Intuïtieve Ontwikkeling Energetische Therapie Coaching Counseling Frederike.
de cursussen Communiceren met Dieren, Intuïtieve Ontwikkeling en Energetische Therapie. Naast de consulten en cursussen, kun je bij mij ook terecht voor een persoonlijk coaching traject en voor individuele trainingen. Mocht je vragen hebben over één van de cursussen, of wil je meer informatie over een consult of persoonlijk coaching traject, neem dan gerust contact met me op.
Eliane Savels psychotherapeute uit Brugge Thelema aromatherapie.
Je gaat volledig gekleed op een behandeltafel liggen. Als healer ben ik het kanaal om je te helpen verbinden met je eigen zielenkracht. Ik leg mijn handen niet op je, maar er vindt wel een energetisch proces plaats, dat via dialoog met jou wordt begeleid.

Contacteer ons