Meer resultaten voor opleiding tot coach

opleiding tot coach
De Coach Opleiding België Academie voor Coaching en Counselling.
Inhoud Meer Info. Methode Meer Info. It seems we cant find what youre looking for. Perhaps searching can help. Zoeken naar: Zoeken. Zoeken naar: Zoeken. info at coachingcounselling.be. Erkende Coach Opleiding. Opleidingcheques, KMO en Qfor. ERKENDE COACH EN COUNSELLOR OPLEIDING.
Basis Coach opleiding Open mind.
Je kan het volledig lesprogramma van deze opleiding gratis volgen via ons online leerplatform. Integrale Coach Basis. Om dit programma te volgen, dien je op het leerplatform te registreren met naam en e-mail en je krijgt gratis toegang tot het lesmateriaal.
StiR.
coach Opleiding tot Coach. Lydia ten Den. coach Post-HBO Registeropleiding tot Coach. coach Opleiding tot Erkend Coach. teamcoach Erkende Leergang Teamcoach. Utrecht 030 2519195. coach Opleiding tot Master Coach. Ron van Deth. Driebergen 0343 55 63 43. coach Leergang tot erkend Coach.
Inspirerend coachen Arteveldehogeschool Gent.
Je verdiept je in coachingscompetenties die je kan gebruiken binnen een breed werkveld. Vanaf dag één oefen je de coachingsvaardigheden in kleine groepen en met reële vragen. Wat leer je? De opleiding omvat een gevarieerd programma, verspreid over 3 modules.
Basis Coach opleiding Open mind.
Je kan het volledig lesprogramma van deze opleiding gratis volgen via ons online leerplatform. Integrale Coach Basis. Om dit programma te volgen, dien je op het leerplatform te registreren met naam en e-mail en je krijgt gratis toegang tot het lesmateriaal.
Opleiding Opleiding tot loopbaancoach HRM opleidingen Syntra West.
De rollen van een loopbaancoach: expert, coach, docent. Problem focused en solution building benadering. Intervisie en supervisie m.b.t. eigen ingebrachte thema's' omwille van inbreng van eigen thema's' zou ik dit later in de opleiding plannen en niet in het begin. Deel 6 Psychische problemen: burnout, bore out, overspannenheid. Theorie wordt geoefend via verschillende methodieken en tehnieken zodat de toepassing in de praktijk zo realistisch mogelijk ervaren wordt en tegelijk een arsenaal aan technieken meegegeven wordt die ingezet kunnen worden als loopbaanbegeleider. Voor wie is deze opleiding bestemd. HR-verantwoordelijken en business partners, HR-medewerkers of adviseurs, leidinggevenden, interne loopbaanbegeleiders in wording, externe loopbaanbegeleiders. Bijzonder aan deze opleiding: de expertise van de docenten. Gezien de expertise van de trainers is deze opleiding heel duidelijk gelinkt aan de psychologische drijfveren van een individu alsook de sociologische drijfveren van een groep of organisatie. Daarom is dit een uitstekende training zowel voor inhouse-loopbaanbegeleiders als voor diegenen die zich door VDAB willen laten erkennen tot loopbaancoach.
Opleiding tot professioneel coach.
Wil je graag een stevige basis om als leidinggevende, HR-professional of zelfstandig coach aan de slag te gaan met samenwerkingsvragen, loopbaan en levensvragen? Dan is deze 9-daagse opleiding tot professioneel coach het stevige fundament dat je zoekt. Het programma bestaat uit 4 modules van 2 dagen.
Training Coaching Square Dé expert in coaching Training Coaching Square.
Opleiding in samenwerking met NLP-instituut Ithaka. De opleiding NLP voor Coaches richt zich naar professionals met een basisopleiding tot coach die de NLP-vaardigheden met effect willen inzetten in hun praktijk als coach of coachende manager. NLP geeft je namelijk een rijke toolbox als manager-coach om sneller en makkelijker gewenste resultaten te bereiken.

Contacteer ons