Resultaten voor opleiding tot coach

opleiding tot coach
De Coach Opleiding België Academie voor Coaching en Counselling.
Onze tweejarige opleiding leidt je op tot een professionele coach en is voor mensen nieuw in het vak, voor leidinggevenden die hun team beter willen coachen en ervaren mensen. De opleiding is praktijkgericht en biedt verdieping waarmee de problematiek van de cliënt beter vast is te stellen.
Vonk en Visie: Opleiding tot leercoach 6 dagen.
Hij geeft onder meer zelf de nascholingen leerlingen motiveren en gemotiveerd houden, coachingsvaardigheden en motiverende gespreksvoering. Tijdstip en duur. 6 donderdagen, telkens van 9.30h tot 16.30h. Je vindt de juiste data als je bovenaan klikt op inschrijven. kostprijs per deelnemer voor de opleiding: 720.
Opleiding tot professioneel coach.
Opleiding tot professioneel coach. Selecteer een pagina. Opleiding tot professioneel coach. Droom jij ervan om te coachen als een professional of om een heus professioneel coach te worden? Zit je soms wat krap in vaardigheden om blokkades bij je interne klanten en/of medewerkers te ontwarren?
Een coach en een coach is twee Jobat.be.
De ervaring leert dat de coach dan soms een averechts effect opwekt en de doelstellingen om de mensen energieker of krachtiger te maken, helemaal mislukken. Vanuit haar ervaring heeft Elke gemerkt welke aanpak wel werkt. Wat wij doen is het opzetten van programmas om preventief stress te voorkomen op het werk, legt ze uit. In Limburg volgen bijvoorbeeld werknemers van bouwbedrijf Kumpen en kledingketen JBC onze workshops. Het doel is de mensen te empoweren, zoals dat heet. Wij coachen hen om zich mentaal en fysiek te wapenen tegen factoren die stress veroorzaken. De positieve psychologie staat daarbij centraal. Op die manier hebben we geleerd hoe we de materie het meest efficiënt kunnen overbrengen. Die ervaring hebben we in een coachingprogramma gestopt, dat nu in Limburg van start gaat. De vraag is groot en het aanbod quasi onbestaande. Elke Geraerts heeft als trainers Els Schepens en Johnny Weustenraed aangesteld om op C-Mine in Genk de coaches op te leiden volgens de nieuwe methodologie. Ook hier staat de positieve psychologie centraal, legt Elke uit. Tijdens deze opleiding leren professionals hoe ze de veerkracht kunnen wakkeren bij hun mensen, en dit op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten.
Opleiding tot coach.
Eerstvolgende opleiding tot DEN-coach: op vraag. Telefonisch of per mail kan je ook informatie opvragen: bel 03 609 56 14 of mail naar info@dementie.be Expertisecentrum Dementie Vlaanderen vzw of je kan ook terecht bij de Alzheimer Liga Vlaanderen vzw: bel 014 43 50 60 of mail naar secretariaat@alzheimerliga.be. DOWNLOAD HIER HET COMPETENTIEPROFIEL VAN DE COACH PDF.
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent Centrum GEA.
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent. Opbouw van de coaching opleiding. Overzicht thema's, processen en interventies. Opleiding tot coach in het PAVA-bewustzijnsmodel voor professionelen. Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent. Opbouw van de coaching opleiding. Overzicht thema's, processen en interventies.
Home Trainersacademie.
Hoezo de eerste en beste in HRD opleidingen? Trainers Academie was de eerste: al meer dan 20 jaar dé specialist in HRD opleidingen. We leiden op tot coach, trainer en HRD adviseur. Ook de gecombineerde opleiding trainer/coach is zeer in trek.
6 daagse opleiding tot stress en burn-outcoach Annita Rogier.
Workshop: Advanced Career Coaching. 6 daagse opleiding tot stress en burn-outcoach. 6 daagse opleiding tot gecertificeerd stress en burn-out coach. Erkend door de Vereniging van Erkende Stress en Burn-outcoaches. Je leert medewerkers of coachees met spanningsklachten effectief begeleiden zodat ze snel weer vitaal en gemotiveerd aan de slag kunnen.

Contacteer ons