Meer resultaten voor lichaamsgerichte therapie

lichaamsgerichte therapie
Belloods Praktijk voor bewegings en lichaamsgerichte therapie in Epe.
Pesso therapie is een vorm van lichaamsgerichte groepstherapie, waarbij lichamelijk beleven, woorden en interactie samengaan. De Pesso-therapie vindt vooral plaats in een groep. Psychomotorische Therapie is een ervaringsgerichte vorm van hulpverlening voor mensen met psychosociale of psychische problemen die zich richt op beïnvloeding van het handelen.
Lichaamsgerichte therapie werken vanuit het lichaam geeft energie en inzicht.
Dit alles kan ook leiden tot problemen in de relaties die wij aangaan. Reageert u vooral op pijnlijke gebeurtenissen met lichamelijke klachten als pijn, moeheid, depressie, angstklachten en bindingsproblemen in relaties, dan is lichaamsgerichte therapie geschikt voor u. In de diverse lichaamsgerichte oefeningen staan de ademhaling, beweging, geluid en uiting geven centraal.
Thema Lichaamsgerichte therapie Spiritualia.
Onder de bekendste vormen van lichaamsgerichte therapie vallen focussen en Pessotherapie. Daarnaast worden de volgende vormen van lichaamsgerichte therapie onderscheden.: Biodynamische therapie: gaat uit van het idee dat mentale en lichamelijke blokkades ontstaan door spanningen die lichamelijk niet verwerkt worden.
Praktijk Souldrops Lichaamsgerichte Therapie Groningen.
Lichaamsgerichte therapie is een unieke en doeltreffende therapievorm om emotionele, psychische of lichamelijke klachten blijvend aan te pakken. Emotionele of traumatische ervaringen die we in ons leven meemaken worden niet alleen in ons hoofd, maar ook in ons lichaam en zenuwstelsel opgeslagen.
Francis Welten Praktijk voor lichaamsgerichte therapie Nijmegen Je lijf leven.
De schatkist van de therapeut Algemeen Pelckmans Pro.
Meer dan 50 therapeuten uit diverse stromingen cliëntgerichte therapie, gedragstherapie, gestalttherapie, lichaamsgerichte therapie, psychodynamische therapie, systeemtherapie dragen aan wat zij in het therapeutisch werk waardevol en helpend vinden Ze delen hun favoriete schatten die ze bij elkaar gesprokkeld hebben uit boeken, syllabi, workshops, losse aantekeningen, eigen ervaringen.
Praktijk voor Rebalancing Michegravele; Zijlstra Beetsterzwaag.
Ik heet je welkom in mijn praktijk om de helende effecten van Rebalancing te ervaren. Ik ben Michèle Zijlstra, lichaamsgericht therapeut in Beetsterzwaag te Friesland. Ik zet me graag in met al mijn kennis, ervaring en aanwezigheid, zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten!
Lichaamsgericht Werken.
maar elk van deze aspecten is wel een deel van jou daarom geven we ze in lichaamsgerichte therapie ook allemaal aandacht. Lichaamsgerichte therapie zoekt naar een volledige integratie van lichaam, psyche en geest en brengt harmonie tussen alle niveaus van de mens.

Contacteer ons