Meer resultaten voor energetische therapie opleiding

energetische therapie opleiding
Welkom op CVIO, Centrum Voor Intuïtieve Ontwikkeling CVIO, Centrum Voor Intuïtieve Ontwikkeling.
In het jaar 2000 startte CVIO een energetische opleiding voor intuïtieve ontwikkeling. Vanuit de holistische energetische visie is er een basis en beroepsopleiding ontwikkeld volgens een eigen concept. Vanuit deze visie krijgt de deelnemer mogelijkheden aangereikt om zijn eigen intuïtieve energetische vermogens te leren herkennen, te ontwikkelen en toe te passen. CVIO biedt een voorbereidende basisopleiding en een beroepsopleiding in de complementaire gezondheidszorg. In de westerse cultuur zien we een ontwikkeling dat energie steeds centraler komt te staan. De energetische therapie is in Nederland, wat omvang betreft de grootste onder de complementaire geneeswijzen.
Opleiding Energetisch Therapeut Opleidingscentrum Kersten.
Door op Klik hier te klikken zie je alle informatie over die specifieke cursus/module. Je kunt je daar ook inschrijven voor die cursus/module door op de datum naar keuze te klikken. Kruiden en aromatherapie. Intuïtieve Ontwikkeling en Magnetiseren. Paramedische Praktijk Starten. VAS en Medicatie Testen. Tenen handen lezen. Mediumschap de 4de dimensie. Energetische Reset en EFT. 6211 BV Maastricht. Mob: 06 13 97 40 23. Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en. ontvang de gratis video gezichtsmassage. Bedankt voor de inschrijving op onze nieuwsbrief. Je ontvangt inlogcodes van ons ledenportaal. Klik hier door op thuisstudies en bekijk de gratis video gezichtsmassage en lees alles over massages. We zouden het leuk vinden als je je voorstelt! Opleiding Energetisch Therapeut. Waarom de opleiding Energetisch Therapeut? In deze tijd worden steeds meer mensen zich bewust van de voelbare energievelden en spiritualiteit. Door het volgen van de opleiding Energetisch Therapeut kun je een eigen praktijk starten of je reeds bestaande praktijk uitbreiden. Als Energetisch Therapeut kun je veel verschillende mensen met diverse klachten helpen. Op een wijze die past bij hun lijf en geest en hen daardoor bevrijding geeft.
Malva Opleiding Nederland.
Malva Opleiding biedt verschillende opleidingen aan. De opleiding Malvatherapeut/Energetisch therapeut is te volgen als dagopleiding in Breda en als weekendopleiding in Wijster. We hebben een wisselend aanbod van cursussen op het gebied van energetische therapie. Er zijn weekendcursussen en cursussen van 3, 4 en 5 dagen.
Psycho-Energetisch Therapeut ANANDA.
Het is de filosofie van Ananda dat dit vroege contact met cliënten vaak de eigen klasgenoten, maar wel in een echte therapie setting de student zeer goed en in oplopende graad van zelfstandigheid voorbereid op het beroep van Psycho-energetisch therapeut. De opleiding tot Psycho-energetisch therapeut is een beroepsopleiding op HBO niveau.
Thema's' Vind de cursus, lezing of workshop die bij jou past Vind-een-Psycholoog.be.
Energetische coaching energetisch lichaam. Vind een cursus of workshop rond energetische coaching energetisch lichaam. Energetische therapie energetisch lichaam. Vind een cursus of workshop rond energetische therapie energetisch lichaam. Vind een cursus of workshop rond eutonie. Laat meer zien van cursus, training, opleiding ea.
Psycho-Energetisch Therapeut Academ.
Een lichaamsgerichte opleiding die studenten na het behalen van de eindtermen in staat stelt om als therapeut, via de holistische benadering, het fysieke, energetische en geestelijke welzijn met de cliënt te onderzoeken ten einde de geconstateerde klachten bij de oorzaak aan te pakken.
Psychodynamica: Psychodynamica: Intuïtie Intuïtie en en innerlijk innerlijk weten weten als als levenskompas levenskompas Centrum Centrum GEA. GEA.
Over Centrum GEA. Wie zijn we. Sleutel tot geluk. Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent. Opleiding tot coach in het PAVA-bewustzijnsmodel voor professionelen. Gecertificeerde Live The Connection Coaching Opleiding. De kracht van duurzaam leidinggeven. Introductiereeks intuïtieve ontwikkeling. Begeleiding voor particulieren. De kracht van duurzaam leidinggeven. Schrijf je in. Datums en prijzen. Jaar 1: Basis groeijaar intuïtieve ontwikkeling. Module 1: De Kracht van Kleur en Klank in het werken met de energetische anatomie. Module 2: De Tijdslijn en transpersoonlijke psychologie. Module 3: Het schijvenmodel: energetische anatomie deel 2. Jaar 2: energetisch coach in healingtechnieken. Module 1: Healing technieken en vaardigheden.
Healing Space Opleidingsinstituut.
Energetische Massage Herhalen en Verdiepen. Energetische Massage Niveau 2. Energetische Massage Voor Stellen. 19 juli 2019 19 juli 2019 Zweethutceremonie Hoogland Vol. 22 juli 2019 22 juli 2019 Reiki 2 Vol. 31 juli 2019 31 juli 2019 Reiki 2. 17 aug 2019 17 aug 2019 Reiki 1 Vol.

Contacteer ons