Op zoek naar energetische therapie opleiding?

energetische therapie opleiding
Energetische therapie energetisch lichaam: vind een cursus of workshop VindeenTherapeut.be.
Energetische therapie energetisch lichaam: vind een cursus of workshop. Hieronder vind je alle cursussen, trainingen, opleidingen, workshops ea. rond energetische therapie het energetisch lichaam. Geef in bovenstaande zoekfunctie je gemeente in en selecteer een cursus, workshop ea. in je buurt.
Healing Space Opleidingsinstituut.
Praktische Chinese Geneeskunde. Energetische Massage Niveau 1. Energetische Massage Herhalen en Verdiepen. Energetische Massage Niveau 2. Energetische Massage Voor Stellen. 23 jan 2019 23 jan 2019 Energetische massage Herhalen en verdiepen. 23 jan 2019 23 jan 2019 Behandeling 90 min als proefcliënt.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Je volgt hiervoor onze opleiding en legt het examen af bij de Centrale Examencommissie vanaf september 2018 kan je dit ook gewoon bij onze school afleggen. Is energetische therapie een vorm van geneeskunde? Energetische therapie is een onderbouwde, alternatieve therapie.
Welkom op CVIO, Centrum Voor Intuïtieve Ontwikkeling CVIO, Centrum Voor Intuïtieve Ontwikkeling.
In het jaar 2000 startte CVIO een energetische opleiding voor intuïtieve ontwikkeling. Vanuit de holistische energetische visie is er een basis en beroepsopleiding ontwikkeld volgens een eigen concept. Vanuit deze visie krijgt de deelnemer mogelijkheden aangereikt om zijn eigen intuïtieve energetische vermogens te leren herkennen, te ontwikkelen en toe te passen. CVIO biedt een voorbereidende basisopleiding en een beroepsopleiding in de complementaire gezondheidszorg. In de westerse cultuur zien we een ontwikkeling dat energie steeds centraler komt te staan. De energetische therapie is in Nederland, wat omvang betreft de grootste onder de complementaire geneeswijzen.
Essenza.
U leert anderen begeleiden naar psychisch en energetisch welzijn. De opleiding richt zich op uw persoonlijke ontwikkeling waarbij de eigen ervaring centraal staat. Zij is gebaseerd op de kennis en studie van intuïtieve, energetische en spirituele ontwikkeling in samenhang met counseling. Psycho-energetische therapie kan bijvoorbeeld worden toegepast bij.:
Malva België.
De opleiding Energetisch therapeut is te volgen als dagopleiding in Gent en Antwerpen. We hebben een wisselend aanbod van cursussen op het gebied van energetische therapie. Een leuke manier om kennis te maken en tegelijk veel te leren in korte tijd.
Opleidingen Spirituele lessen Zuiderlicht Breda.
Door het jaar heen bieden wij diverse opleidingen aan op het gebied van yoga, mindfulness en energetische coaching. In Breda is Zuiderlicht een plek waar professionals samen werken. Zij inspireren en enthousiasmeren elkaar en bieden samen aan particulieren en bedrijven activiteiten aan. Zuiderlicht biedt ruimte aan diverse opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en spiritualiteit. Opgericht in januari 2005 door Inge Voeten. Zuiderlicht in Breda is een plek waar mensen tot rust kunnen komen, zichzelf kunnen zijn, zich welkom en gezien voelen. Een centrum met een open uitstraling, laagdrempelig, warm en sfeervol. Ma: 18.00 tot 22.00 uur. Di: 13.00 tot 22.00 uur. Wo: 09.00 tot 22.00 uur. Do: 09.00 tot 22.00 uur. Vr: 09.00 tot 17.00 uur. Za: 09.00 tot 17.00 uur. Zo: 09.00 tot 17.00 uur. 4811 EE Breda. 31 076 5139709. Lees het laatste nieuws. Nieuwe Opleiding Mindfulnesstrainer Kids 30/06/2018 1508.:
Opleiding Energetische Therapie volledig geaccrediteerd Instituut CAM.
Wat is Energetische Therapie? Data en lesmomenten. Opleiding Toegepaste Energetische Therapie. Voor wie is deze opleiding bedoeld? De opleiding voor Toegepaste Energetisch Therapie helpt je om antwoorden te vinden op jouw vragen en geeft je de ruimte om jezelf, in een vertrouwde omgeving, verder te ontwikkelen.

Contacteer ons