Zoeken naar civas opleidingen

civas opleidingen
Committed Capital neemt een meerderheidsbelang in CIVAS Opleidingen, de online onderwijsspecialist voor de complementaire zorgmarkt Marktlink Fusies Overnames.
Terug naar Praktijkvoorbeelden. Home Praktijkvoorbeelden Committed Capital neemt een meerderheidsbelang in CIVAS Opleidingen, de online onderwijsspecialist voor de complementaire zorgmarkt. is in 2000 opgericht en is actief onder de handelsnaam CIVAS Opleidingen. In 17 jaar tijd heeft CIVAS zich ontwikkeld tot dé onderwijsspecialist voor de complementaire zorgmarkt.
Civas Opleidingen Indrukwekkend.
Vandaag de dag is CIVAS het grootste en meest professionele opleidingsinstituut in zijn soort, met studenten in binnen en buitenland en diplomas die door veel beroepsverenigingen uit het werkveld worden erkend. De studiegids puilt uit van de cursussen en opleidingen, maar aangezien het aanbod van CIVAS constant in beweging is, dient de studiegids ook twee keer per jaar herzien te worden.
CIVAS Opleidingen scoort een 82, op Springest, bekijk de ervaringen en het aanbod.
Wil je een top opleiding volgen en zelf het tempo bepalen dan kan ik Civas Opleidingen zeker aanraden!" De" opleiding als gewichtsconsulent bij Civas opleidingen heb ik als erg prettig ervaren. Je werd regelmatig op de hoogte gehouden en alle v alles lezen 02-12-2015 2050.:
CIVAS Opleidingen. Haal meer uit jezelf! Haal meer uit jezelf, studeer bij CIVAS!
Haal meer uit jezelf, studeer bij CIVAS! Start uw eigen praktijk, geef uw carrière een extra impuls of ontdek nieuwe wegen naar zingeving en verdieping. CIVAS is al vijftien jaar dé onderwijsspecialist op het gebied van coaching, counseling, psychologie, voeding, complementaire therapieën en persoonlijke groei.
Civas in Haarlem loopbaanadvies Werksite.
CIVAS is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en als zodanig een door de Nederlandse overheid erkende instelling voor kort beroepsonderwijs. Daarnaast is CIVAS ingeschreven bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding NRTO, waarmee wij ons conformeren aan de door hen opgestelde Algemene voorwaarden en Gedragscode. De meeste cursusssen en opleidingen van CIVAS zijn geaccrediteerd door beroepsorganisaties als Stichting Keurmerk Beroepsonderwijs SBK, KTNO, BATC, ABvC of VBAG.

Contacteer ons