Op zoek naar civas opleidingen?

civas opleidingen
Committed Capital neemt een meerderheidsbelang in CIVAS Opleidingen, de online onderwijsspecialist voor de complementaire zorgmarkt Marktlink Fusies Overnames.
Terug naar Praktijkvoorbeelden. Home Praktijkvoorbeelden Committed Capital neemt een meerderheidsbelang in CIVAS Opleidingen, de online onderwijsspecialist voor de complementaire zorgmarkt. is in 2000 opgericht en is actief onder de handelsnaam CIVAS Opleidingen. In 17 jaar tijd heeft CIVAS zich ontwikkeld tot dé onderwijsspecialist voor de complementaire zorgmarkt.
Civas in Haarlem loopbaanadvies Werksite.
Daarnaast is CIVAS ingeschreven bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding NRTO, waarmee wij ons conformeren aan de door hen opgestelde Algemene voorwaarden en Gedragscode. De meeste cursusssen en opleidingen van CIVAS zijn geaccrediteerd door beroepsorganisaties als Stichting Keurmerk Beroepsonderwijs SBK, KTNO, BATC, ABvC of VBAG.
CIVAS Opleidingen scoort een 82, op Springest, bekijk de ervaringen en het aanbod.
De kans dat volgend jaar weer een vervolg gaat komen is zeker aanwezig. Wil je een top opleiding volgen en zelf het tempo bepalen dan kan ik Civas Opleidingen zeker aanraden!" De" opleiding als gewichtsconsulent bij Civas opleidingen heb ik als erg prettig ervaren.
CIVAS Opleidingen. Haal meer uit jezelf! Haal meer uit jezelf, studeer bij CIVAS!
De cookies worden geïnstalleerd op je computer. Hiermee verzamelt Civas persoonsgegevens en volgen wij je gebruik van onze website en die van derden. Deze gegevens delen wij met externe platformen. Civas doet dit om jou de beste digitale ervaring te bieden op onze website en die van anderen.
Civas Opleidingen Indrukwekkend.
Vandaag de dag is CIVAS het grootste en meest professionele opleidingsinstituut in zijn soort, met studenten in binnen en buitenland en diplomas die door veel beroepsverenigingen uit het werkveld worden erkend. De studiegids puilt uit van de cursussen en opleidingen, maar aangezien het aanbod van CIVAS constant in beweging is, dient de studiegids ook twee keer per jaar herzien te worden.

Contacteer ons